Over Bonne et Plus - Bonne & Plus

Lekker op stokbrood!
Ga naar de inhoud

Over Bonne et Plus


Bonne et Plus is ontstaan uit een passie voor Frankrijk en de prachtige producten die het land te bieden heeft. De producenten waar wij mee werken, stoppen hun hart en ziel in de producten die zij maken: echt “Met liefde bereid” dus. Bonne et Plus is leverancier van originele en smaakvolle ingrediënten, cadeaus en geschenken. Voor welke gelegenheid ook, wij hebben originele en heerlijke Franse producten die je snel en gemakkelijk besteld bij Bonneetplus.nl.


Wat is er fijner dan om na een geslaagde vakantie de smaak en geur van Frankrijk in huis te halen? Met de Franse producten van Bonne et Plus lukt dat zeker! Om er zeker van te zijn dat de producten die wij inkopen van zeer goede kwaliteit zijn, gaan wij met enige regelmaat naar onze producenten in Frankrijk. Regelmatig ontdekt Bonne et Plus nieuwe producten, echte culinaire schatten of simpele luxe heerlijkheden. Alle artikelen die je in onze online winkel vindt, zijn door ons geproefd of geprobeerd, voordat ze zijn geselecteerd.

Wil je meer weten over een product? Stuur ons dan een e-mail met je vraag naar: info@bonneetplus.nl, of maak gebruik van ons contactformulier
. Wij zullen je vraag of opmerking zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Terug naar de inhoud