Marseille zeep - Bonne & Plus

Lekker op stokbrood!
Ga naar de inhoud

Marseille zeep

Product- informatie

Marseille zeep, daar kunt u meer mee doen dan alleen uw handen en gezicht wassen. De natuurlijke Marseille zeepvlokken zijn een zeer oud product op basis van échte Marseille zeep en vrij van chemische toevoegingen en kleurstoffen.
Naast de kant en klare zeepvlokken, kunt u ook een Marseille zeepblok van 300 gram nemen of een zeepje van 100 gram en deze raspen om daarna te gebruiken zoals hieronder is aangegeven.
U kunt de Marseille zeepvlokken voor het wassen van alle natuurlijke en synthetische weefsels gebruiken. Het is speciaal geschikt voor alle gevoelig textiel, zoals wol en zijde, maar ook zeer geschikt voor het wassen van baby- en kinderkleding en linnen van mensen met een gevoelige huid of waspoederallergieën.
Dit natuurlijke en plantaardige wasmiddel is ecologisch verantwoord en zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

Handwas:
Los een handvol zeepvlokken op in 2 liter heet water. Was en spoel grondig. Gebruik voor wol koud water.

Machinewas:
Los 30-40 gram zeepvlokken op in 1 liter zeer warm water, neem hiervoor bijvoorbeeld een lege fles vloeibaar wasmiddel. Goed schudden. Gebruik 60-100 ml in een doseerbol voor een volle wasmachine. Het is mogelijk de zeepoplossing te bewaren, goed schudden voor gebruik.

Tips:
– Voeg een glas witte azijn toe in het bakje van de wasverzachter indien uw water veel kalk bevat. De was ruikt heerlijk fris, voelt zacht aan en de witte azijn laat geen geur achter.
– Voor een stralend wit linnen was: voeg een eetlepel zuiveringszout of een klein handje soda toe.


Klik hier om Marseillezeep in de webwinkel te bekijken.

Terug naar de inhoud