Help/FAQ - Bonne & Plus

Lekker op stokbrood!
Ga naar de inhoud

Help/FAQ

Klantenservice

Daarom kopen bij Bonne et Plus
Bonne et Plus is een van de grootste online Franse delicatessenwinkels van Nederland. We hebben een ruim assortiment in allerlei heerlijke delicatessen en specialiteiten. Snel gevonden en gemakkelijk besteld. Exclusieve en speciaal voor u geïmporteerde producten die u niet in iedere winkel op de hoek tegenkomt.

Wie is Bonne et Plus?
Bonne et Plus is een bedrijf uit Ursem. Wij hebben samen meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van delicatessen uit Frankrijk. Deze ervaring gebruiken we graag om u van dienst te kunnen zijn in onze webwinkel Bonne et Plus.nl. Lees verder.

Beschikbaarheid producten
Onze Franse producten zijn allemaal van topkwaliteit en niet verkrijgbaar in de supermarkt. Door de ambachtelijke productiemethoden worden niet alle producten het hele jaar door geproduceerd, maar vaak in kleine series of in een bepaalde periode. Dit is een teken van kwaliteit en exclusiviteit. Proef zelf en geniet!

Betalen
U kunt bij Bonne et Plus op drie gemakkelijke manieren betalen. We ondersteunen iDEAL, Paypal en u kunt uw bestelling ook overmaken door middel van overboeking. De betalingen worden vie beveiligde servers afgehandeld.

Verpakken
Onze flessen olijfolie, repen chocolade en potjes confituren zijn, naast dat ze bijzonder lekker zijn, ook breekbaar. Alle breekbare delicatessen worden stuk voor stuk verpakt in een speciale folie waarmee breuk niet voorkomt. Daarnaast vullen we de doos met houtwol zodat alles netjes bij u aankomt.

Verzenden
We bezorgen onze producten met 2-5 werkdagen bij u thuis (of op uw werk). We versturen al onze producten met PostNL. Dat is wel zo veilig en vertrouwd. Mocht u niet thuis zijn, dan levert PostNL het gewoon af bij uw buren. U kunt uw pakketje volgen via de track en trace van PostNL.

Privacy
Bonne et Plus hecht veel waarde aan uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk door ons worden behandeld. Wij hebben een aantal van uw gegevens nodig (zoals uw adres) om het leveren van onze delicatessen snel en gemakkelijk voor u te laten verlopen. We stellen de gegevens niet beschikbaar aan derden.

Algemene voorwaarden
Wat zijn uw (en onze) rechten en plichten bij een aankoop? U leest er alles over in onze algemene voorwaarden.

Contactgegevens
Rustenburgerdijk 4
1645 RB Ursem
email: info@bonneetplus.nl
Tel.: 06-38298163
KvK: 55875149
BTW-nummer: NL188075288B01
Bankgegevens: Rabobank Alkmaar: NL42RABO0155273698

Terug naar de inhoud